Сектор “Г”: Просто “обикновена” делнична вечер (Снимки)

7 Dni CSKA14.04.20171253

Сектор “Г” излезе с кратък, но много стойностен коментар след победата на ЦСКА над Локо Пловдив с 2:1.

Ултрасите, които изнесоха последната си лекция написаха: “Просто “обикновена” делнична вечер”. С това си изказване Сектор “Г” за пореден път показва към какви високи цели и нива се стремят.

Насладете се на червената феерия, която украси стадиона в парк “Лаута”.

Локомотив Пловдив - ЦСКА, фенове, Сектор Г
Локомотив Пловдив - ЦСКА, фенове, Сектор Г
Локомотив Пловдив - ЦСКА, фенове, Сектор Г
Локомотив Пловдив - ЦСКА, фенове, Сектор Г
Локомотив Пловдив - ЦСКА, фенове, Сектор Г
Локомотив Пловдив - ЦСКА, фенове, Сектор Г

3 коментара

 • Торбалан

  14.04.2017 at 13:10

  Докога с Перес?
  За Белчев е ясно, че не става за старши на ЦСКА, но колко треньора трябва да минат, за да бъде изгонен Перес?? Всички помним лятото, Интер как ни изравни в контролата… Е, добре, каква още по-голяма глупост трябва да направи този състезател, та най-накрая да бъде пратен в девета глуха???

  Reply

  • ld

   14.04.2017 at 18:48

   Е Бранеков не ставал, Крачунов също и Грънчов пак така! Тоя Педерес става, ама за издънка в отбора! Жалко, заради него никой от изброените трима на е в ЦСКА!
   Ама така е, нека знаят всички българи, че трябва да са 2 пъти по-добри от чужденците, за да се наложат в ЦСКА- Манолев и Бодура също го доказват. Колкото до Перес, не виждам развитие в него, което да му осигури поне място на скамейката. Но дано отново не се изпусне в някой важен мач!

   Reply

 • ld

  14.04.2017 at 19:13

  И да намерят качествен нападател, който е реализатор. Кулма е отличен футболист за плеймейкър, заради техниката си, но като реализатор е посредствен, като вчера от 10- на шута само веднъж уцели вратата, което беше достатъчно за попадение. Милчо бързо да се оправя има много футбол в него, Десподов също- да работят по специална програма, защото имат много неразвит към момента потенциал. Вчера гледах Аякс, ами 17, 19, 23 годишни размазаха шалке. Тука на 24-5 ги отписваме за футбола. Колкото и да е скъпо трябва да се залага на българи , но само на онези, които са възпитани в трудолюбие и скромност, но и в амбиция и алчност, ако щете! Без амбиция да играеш в големите европейски клубове- НЕ СТАВА! Да прочетат всички играчи от отбора, че имат уникален шанс ИЦО да е част от клуба и всеки, който покаже характер и качества ще може да разчита на добри шансове за голям трансфер!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *