Росен Животното захапа Домусчиев и Боби Михайлов: Всеки си плаща за своя тарикатлък

7 Dni CSKA25.04.2017880

Росен Петров-Животното, който се превърна в главно действащо лице в търга за емблемата на ЦСКА с това, че е заплашвал синдика Дора Милева, разказва в предаването „Спорно за спорта“ за срещите с Кирил Домусчиев, с Гриша Ганчев в затвора, взел ли е пари от настоящия собственик на „червените“, за да бъде на негова страна за автентичното ЦСКА. Животното разказва и за срещите си с Боби Михайлов и коментира вечния съперник „Левски“.

„Нямаме друг изход, освен това да се борим за ЦСКА. Слабо ме интересува в акционерното дружество кой е. Това, което бе създадено от Божков, фалира. Слабо ме интересува. Мен ме интересува хората, които играят на този стадион и момчетата, които носят тази червена фланелка. Нито съм за един, нито съм за друг собственик на ЦСКА. Аз съм за този, който милее и иска ЦСКА да е шампион на България, да се бори на турнирите и да играе в Европа. На този етап това е Гриша Ганчев“, заяви Росен Петров.

Той обясни, че Гриша Ганчев е в ЦСКА доста преди Животното да влезе в затвора. „Не искам да влизам в полемика. Близките ми хора ме познават и знаят дали мога да бъда купен, особено когато става дума за ЦСКА. Доста пари трябва да има човека, който трябва да ме купи. Г-н Гриша Ганчев няма толкова пари, със сигурност“, категоричен е Петров.

„Има неща в тоя живот, които наистина не струват пари. За мен ЦСКА е едно от тези неща. С риск преди две години да вляза в затвора, след интервюто за зависимостите в БФС. Не съм споменавал Пеевски, но за Боби Михайлов мога да кажа много неща“, разкри Росен Петров.

„Боби Михайлов знае много добре какво ми е казал, какво ме караше да направя и какво направих. Това са наши лични работи, пак свързани с ЦСКА. Няма смисъл да се връщам назад. Рано или късно всеки си плаща сам своя тарикатлък и всеки си плаща сметките. Няма как да минеш метър като вършиш цял живот свинщини“, убеден е Петров.

По думите му, сега някой лъже Кирил Домусчиев, че ако Петров го няма, и Гриша Ганчев няма да е в ЦСКА. „Както виждате две години без мен, на стадиона се случиха много хубави неща – 40 000 на финала за купата, един отбор от В група спечели купата за България“, припомни Животното.

Лидерът на агитката на „армейците“ каза, че няма обяснение за апетитите към отбора и посочи, че когато Ганчев е влязъл в ЦСКА никой не е отишъл да поиска среща с тях.
„Домусчиев е заявявал, че е цесекар. Не е поискал среща или да работим заедно. Аз от къде да знам 3 години след като г-н Ганчев в влязъл в ЦСКА, сега се случват тези работи“, коментира Росен Петров.

По думите на Петров, Домусчиев сам на себе си не вярва, че не е фен на ЦСКА. „Мерят си егото и от това страда ЦСКА. Защо? И единия, и другия, и третия са цесекари. И всички се боричкаме един с друг. Аз призовавам цялата червена общност да бъде обединена. Всеки възможен повод използваме да показваме на момчетата, които спряха да идват на стадиона, че трябва да сме обединени. От която и част на България да си, ти си част от тази общност и всеки един е важен“, категоричен е Петров.

„10 ЦСКА-та да направят, ще сме от първо до десето място. Но най-нормалното нещо е всичко да сме обединени. Не знам защо определени хора, политици, се опитват да разделят агитката на ЦСКА. Може би, за да ги владеят по-лесно. Нямам повече сили да се боря с вятърни мелници“, заяви Петров.

„Левски“ вървят по нашия път и те ще страдат както ние страдаме. И тяхната публика ще бъде разцепена. Ще се опитат да ги унищожат. Тогава им казах да помислят какво се случва и да преценят дали това, което се прави с нас, не се прави умишлено и с тях. Да не се радват на чужди гробища. Който ходи пред катафалката, далече не е стигнал“, заяви Животното и добави, че същото се случва в момента с „Левски“.

„Застанали сме зад г-н Ганчев и стоим твърдо зад него. Докато спортните хора в България не се съберат и да работят заедно в една посока и в името на българския футбол като цяло, нищо добро не ни чака. Не говоря конкретно за ЦСКА, „Левски“, „Локо-София“. Къде са „Славия“ в момента? До кога трябва това да се случва?“, ядосва се Животното.

„Докато всичките тези хора, милеещи за българския футбол и даващи милиони за българския футбол, не се съберат и да мислят наистина в една посока, нищо няма да се случи. Правят някакви симпозиумчета, правят някакви събирания. Ще сме „чики-рики“. Един ще танцува кючеци, пиян, залян. Друг ще му поръчва музиката за тези кючеци“, заключи лидерът на сектор „Г“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *