Сектор “Г” отвърна на бивш играч на Динамо и обеща да му изнесе лекция в събота

7 Dni CSKA28.04.2017530

В седмицата преди мача имаше доста удари от Левски към ЦСКА. Те започнаха още от началото на седмицата с билетите и не спираха да валят и през следващите дни. Върха на наглоста, която и преля чашата на търпението беше изказването на Предраг Пажин, който нарече “червените” фенове жалки. Това изказване веднага получи отговор от Сектор “Г”.

Цялото съобщение на Фен клуб Сектор “Г” без редакторска намеса:

“Приятели,

Както повечето от вас са прочели, един бивш състезател (в никакъв случай не искаме да злоупотребяваме с думата “футболист”) на отборчето от Подуене, чиито най-значими професионални успехи са трансфер в предпочитаната и любима на всички “сини легенди” дестинация отвъд Босфора, си позволи да опетни словесно на развален български свещените четири букви.

Този субект, който години наред измъчваше играчите на Локо (Мездра) и Ботев (Козлодуй), въобразявайки се за сръбския Марчело Липи, се опита да излее мозъчната си диария върху нас и ЦСКА, говорейки за “синдроми”. Уви, за разлика от Пепеляшка и тиквата, която се превръща в приказна карета, посредственият дървосекач не може да се превърне в спортен анализатор, капацитет и мислител.

Съветваме въпросния господин да се съсредоточи върху това, в което е най-добър – топлоизолация, декоративни мазилки (или може би малко домашно насилие за разнообразие? ) и да не словоблудства по темата ЦСКА.

А дали съществуваме или не, ще се разбере най-точно утре от 17 до 19 ч.
И Предраг, лекцията е безплатна както за теб, така и за твоите събратя по мозАк

от Фен клуб Сектор Г”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *