ЦСКА показа лиценза за Европа (Документ)

7DNI CSKA19.06.201725760
Емблема, Лига Европа

В официалния сайт на ЦСКА преди минути се появи снимка на издадения им от БФС лиценз за участие в Европейските клубни турнири. Документа може да видите приложен в края на материала.

В по ранните часове днес пък на свой ред от официалния сайт на БФС изчезна съобщението относно лицензите публикувано по рано този месец.

Лиценз за участие в Европейски клубни турнири на УЕФА

Лицензионната комисия при Българския футболен съюз удостоверява, че с решение от 29.05.2017 на Лицензионната комисия е издаден лиценз на футболен клуб “ПФК ЦСКА-София” за участие в Европейските клубни турнири на УЕФА, тъй като е изпълнил всички минимални критерии, установени в Наредбата за националното клубно лицензиране, издание 2016 г.
Валидност на лиценза: сезон 2017/2018 г.

Лицензиран стадион: Стадион “Българска армия”, гр.София, бул.”Драган Цанков” 3.

Съгласно решение на администрацията на УЕФА от 29.05.2017 г. “ПФК ЦСКА-София” не се доуска до участие в Европейските клубни турнири.

Съгласно чл.14, ал.7 от Наредбата за национално клубно лицензиране, издание 2016, ПФК ЦСКА-София може да участва с настоящия лиценз в националните първенства и турнири на БФС.

Настоящият лиценз не може да се прехвърля или преостъпва.

Лицензионната комисия може да отнеме лиценза предсрочно, когато футболният клуб нарушава изискванията или не изпълнява критериите на Наредбата за национално клубно лицензиране, издание 2016.

Председател на Лицензионната комисия
(подпис)
Град София, 29.05.2017″

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *