Густаво Кулма: Винаги търсим максималното, защото второто място не ни задоволява

7DNI CSKA22.06.20171420

Нападателят на ЦСКА – Густаво Кулма благодари на публиката на “червените”, че избраха неговото попадение във вратата на Лудогорец за най-добро през сезона. Също така обеща много още подобни голове и да се раздава винаги на 100%.

Колумбиеца сподели, че причината за по-късното му присъединяване към отбора е неуредици, които е имал в неговата родина. Но вече всичко е наред и той мисли само за футбол. Кулма е доволен от това, което вижда в отбора и обеща, че той и всички негови съотборници ще се раздадат максимално за да вдигнат титлата. Защото второто място няма как да ги задоволи.

“Доволен съм, че отново съм отбора. Радвам се, че феновете избраха моя гол срещу Лудогорец за най-красив. Тренирам с всички сили. Готов съм тази година да вкарам много голове и да давам асистенции. Имах проблеми да уреждам в Колумбия и затова закъснях. Тук вече тренирам от четири дни и смятам, че до стартът на сезона ще съм в оптимална форма”, коментира Кулма.

“Отборът се подготвя добре. Имаме добри резултати в контролите. Тази година трябва да вземем титлата и да я дадем на феновете. Знаем, че ЦСКА винаги търси максимума и второто място не ни удовлетворява”, заяви още голмайсторът на “червените” пред официалния сайт на клуба.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *