25 стотинки на ден! Точно толкова струва да подкрепиш ЦСКА в една от най-важните му битки

7DNI CSKA23.06.20179230
ЦСКА - Левски, фенове

В момента върви кампанията по продажба на абонаментни карти за новия сезон. Резултатите в първите дни обаче не са много добри, но се очаква голям ръст на продажбите с наближаването на началото на сезона.

Някои от феновете призовават всеки ден в социалните мрежи да се включват в кампанията. Точно такъв пример ще ви покажем днес. Спрели сме се на интересния подход на Красимир Радев, с който той мотивира “червените” запалянковци да си закупят сезонен пропуск.

Ето какво написа той:

“Никога досега не съм писал в групата,но реших да споделя моето мнение Това че мога да заделям средства и с момчетата от нашият фен клуб да ходим на всички мачове не ни прави по-големи АРМЕЙЦИ от другите които нямат тази възможност!Но и тези които нямат средства и идват три-четири пъти в годината могат да си закупят карти!Още повече че парите от картите отиват за школата а това е бъдещето на ЦСКА!Една карта струва 0,25 стотинки на ден или това е стойността на една цигара на ден!Без да ме разбирате погрешно,който сега няма възможност да вземе една касичка и да пуска по 0,25 стотинки всеки ден и догодина ще има пари за карта без да ощетява семейният бюджет!И за решението което беше взето на събирането на фен клубовете!Вместо да си купува билетче да търка и да пълни гушата на Шиши, който има възможност и желание може да си купи от талоните които ще бъдат пуснати!Само ЦСКА и Гриша Ганчев!”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *