Animals също скочиха на Бербатов! Вижте какво обещаха ултрасите на Митко

7DNI CSKA03.07.201768340
Локомотив Пловдив - ЦСКА, фенове, Сектор Г, Иван Велчев Кюстендилеца

След Offenders следващата фракция, която скочи на Димитър Бербатов е Animals.

Последните освен снимка пуснаха и съобщение, в което припомниха няколко момента от близкото минало. А накрая и обещаха на Димитър Бербатов нещо.

Вижте какво в съобщението на Animals:

“Всички помните как навремето Любо Пенев разтрогна действащия си договор, за да се върне в ЦСКА. Помните и как големия Марто Петров се завърна у дома в края на кариерата си, отдавайки необходимото уважение към светинята, проправила пътя му към големия футбол. Ицо е легенда и няма нужда изобщо да говорим за него в детайли – мъжът се познава по дадената дума и действията.

Очевидно обаче футболистът Димитър Бербатов е по-голям от ЦСКА. Поне в неговите очи. Или в очите на жена му Стара Загора е по-привлекателна от София. Не сме гадатели, но истината е някъде там. Скрита между чехъла, Златната обувка и едно изгубено уважение.

Ние сме горди армейци. Не се молим и не падаме на колене, а просто мачкаме всичко по пътя си. Всеки сам избира – или с нас, или против нас. А който се е изправил насреща ни не е запазвал добри спомени. Историята не лъже и е особено жестока към предатели и неблагодарници.

Така че, Димитре, изборът е изцяло твой и ти очевидно си го направил.
Само като излизаш от тунела на Армията с държавния зелен екип на Марица-Изток се огледай внимателно и се наслади на всяка една секунда от мача. Ние ще го направим без съмнение защото обичаме напълно безплатно отбора, благодарение на който в Европа разбраха, че съществуваш.

Желаем ти успех и се надяваме да “оправиш футбола ни”. Ако Елена ти позволи, разбира се.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *