Гриша Ганчев бесен от случващото се на “Армията”! Ето какво го втрещи

7 Dni CSKA13.07.2017115775
Търг, емблема, Гриша Ганчев

Гриша Ганчев е бесен от случващото се в Борисовата градина, научи 7DniCSKA.bg!

Не, не става дума за спортно-техническата част, нито пък за управленската такава.

Тези дни на благодетеля на “армейците” е била показана справка за продажбите на абонаментни карти и ВИП-билети за домакинските срещи на ЦСКА. Това, което го е втрещило са точно билетите, срещу които имаш място във ВИП-а на “Армията”, на коктейла по време на мача и след него.

За 18 домакински двубоя столичани са продали по-малко от 100 такива талони. В същото време ВИП-ът на “Армията” е почти винаги пълен, да не говорим за дербитата. Оказва се, че там е пълно с гратисчии.

“За новия сезон не искам нито един такъв. Като си ВИП и обичаш ЦСКА, вадиш пари и сядаш в ложата. Стига сме хрантутили такива, дето за ЦСКА нямат 130 лева, но в чалгаджийницата имат 300 да празнуват победа на отбора”, категоричен е бил Ганчев.

От това лято входът за ложите на “Българска армия” ще бъде особено затегнат.

5 коментара

 • Георги Щерев

  13.07.2017 at 10:37

  Абсолютно съм съгласен с Гриша Ганчев. Аз и поне още 20 мои приятели, които не сме пропускали мач от 20 г., че и повече, можем да си купуваме карти за А сектор (320 лв.) а други да ходят на аванта и да се бият в гърдите колко големи фенове са. Крайно време е всички да си плащат вход – така средствата подпомагат клуба.

  Reply

 • румен

  13.07.2017 at 11:21

  ТОЧНО ТАКА,БИЛ СЪМ НА МАЧОВЕ НА БАЙЕРН,ТАМ ХОРАТА НАИСТИНА СА МНОГО ПО БОГАТИ НО ПЛАЩАТ И МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ НАС,С ТОВА СЕ ПОДПОМАГА КЛУБА,ПРЕДИ МАЧ, ФЕН МАГАЗИНИТЕ ИМ СА ПЪЛНИ,НА ПОЧИВКАТА СА ПЪЛНИ БИРАРИИТЕ ОКОЛО ТРИБУНИТЕ,СЛЕД ПОЧИВКАТА И ОСОБЕННО,КОГАТО СА ПОБЕДИЛИ СТОЙНОСТЕН ОТБОР ,ФЕН МАГАЗИНИТЕ ИМ СА ПРЕПЪЛНЕНИ,ПРОСТО НЕ МОЖЕШ ДА ВЛЕЗЕШ,ОТДЕЛНО ПОСТЪПЛЕНИЯТА ОТ БИЛЕТИ, ВСИЧКО ТОВА СЕ ПРЕВРЪЩА В ЕДИН ОГРОМЕН КОНЦЕРН И ТАКА СЕ ИЗДЪРЖА КЛУБА!!!

  Reply

 • Bonka Tsokova

  13.07.2017 at 11:27

  Абсолютно правилна е реакцията на Гр.Ганчев. Не може да се кълнеш в любов към ЦСКА, а да ти се свидят дори елементарните 10 лв да платиш за обикновен билет. Но аз бях коментирала и още един факт, който удря по джоба Ганчев, а от там и самия клуб. ЦСКА е клубът с най-много глоби – на всеки мач те са с хиляди. И за какво – за това, че някакви лумпени, за които не мога да твърдя дали са алкохолно или наркотично повлияни, но със сигурност – комплексари, които не си дават сметка, че с паленето на факли, хвърлянето на бомбички и предмети, на всеки мач пълнят джоба на БФС за сметка на клуба и на Ганчев. Мечтая си да видя една европейска “червена” фенска маса, която показва обичта си към ЦСКА с песни, транспаранти и скандирания. Останалото те кара да се сещаш за учението на Дарвин – за произхода на човешката раса. Дали ще доживея да го видя и на Армията?

  Reply

  • Румен

   13.07.2017 at 12:24

   Моля те,не коментирай и не давай определения,кой какъв е и защо е там.
   Подкрепяй отбора,както намериш за добре и не си позволявай да коментираш Северната Трибуна!

   Reply

   • Bonka Tsokova

    13.07.2017 at 12:39

    Румен, с теб сме от един отбор, явно. Само че, като сочиш за пример Байерн, дали не ти е направило впечатление какво е поведението на техните фенове. Дори, ако погледнеш записа на срещата между Левски и Сутиеска, след обръщението на тяхното ръководство, нямаше нито факли, нито бомбички и т.н. Никак не ми се ще тях да соча като пример, но парите, с които пълним корумпираното БФС, можеха да свършат работа, полезна за отбора и клуба. Ние сме на Армията, защото обичаме отбора си, но не можеш да ми забраниш да коментирам поведението на хора, които с поведението си не ми позволяват да доведа децата или внуците си – също цесекари. По коментара ти ми се струва, че си интелигентен човек и едва ли би искал твоите деца или внуци да подражават на ненормалното поведение. Дали любовта към ЦСКА трябва да се показва по този начин?

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *