Николай Бодуров: Явно сме най-големите каръци

7 Dni CSKA22.07.20175580
ЦСКА - Лудогорец, Николай Бодуров, Станислав Манолев, Давид Симао

Централният защитник на ЦСКА Николай Бодуров заяви категорично, че отборът му е надиграл Лудогорец при загубата с 0:1 на „Българска армия” във втория кръг на Първа професионална лига. Опитният футболист заяви, че противникът е имал много късмет, за да вземе трите точки.

„Според мен мисля, че играхме за пореден път по-добре от Лудогорец и за пореден път не успяхме да ги победим. Какво да кажа? Всеки път играем на макс, раздаваме се, създаваме повече от тях и не можем да ги бием.

„Според мен не е на психологическа основа, ние сме най-добрият отбор в България. Няма как да е това. Може би е на моменти е липса на късмет, друг път на класа. Те от своя страна с невероятен късмет всеки път ни вкарват гол. Искам и ние веднъж така – без положение да вкараме гол. Явно сме най-големите каръци.”

„Създаваме положения, но не можем да вкараме. Характер ли е, късмет ли е, класа ли е… Футболът е игра на голове. Като не вкарваш, не побеждаваш.”

„Вече второто полувреме хвърлихме всичко и последните 5-10 минути доста се поуморихме. Червеният картон повлия. Съдията каза, че е за симулация. Аз не съм убеден, че беше симулация. От моята позиция на терена така ми се стори. Може би дори дузпа беше.”

„Мисля, че настроението не е както беше преди началото на сезона, когато биехме в контролите. Като знаеш, че всеки мач излизаш за победа и си задължен, е друго. Сега напрежението ще дойде при нас. Всички играчи тук имат качествата, важно е сега да се види характер и себераздаване. Само така можем да излезем от ситуацията.”

„И на мен амбициите за титлата сигурно си оказват влиянието. Явно е така, щом в първите 2 мача имаме само една точка. Аз никога не съм вярвал в кризи. Всички отбори губят, всички побеждават, но когато си в такъв гранд, си задължен да побеждаваш в 95 процента от мачовете, ако не и повече. Точките се броят накрая. За мен два мач без победа не е миникриза.”

„Надявам се да излезем, надявам се, че ще можем. С помощта на феновете сме задължени. Виждате каква подкрепа имаме всеки мач. Първо заради тях играем. Тази игра е за феновете. Не всеки път побеждаваш, но днес се раздадохме.”

„Срещу Ботев (в следващия кръг – б.р.) е нужно да вкараме повече от противника. Футболът е елементарна игра. Има ръководство, което да преценява къде са проблемите. Ще видим през седмицата къде са и ще ги изчистваме”, добави Бодуров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *