Дузина от играчите на ЦСКА пропускат контролата с Марица

7 Dni CSKA28.08.20174040
ЦСКА - Витоша Бистрица, играчи

ЦСКА играе контрола с Марица в паузата за националните отбори, като треньорът Стамен Белчев няма да може да разчита на най-малко 10 играчи. Проверката е на 2 септември сутринта в Панчарево, като предстои да се уточни началният час.

На линия за армейците със сигурност няма да са 9 национали – повиканите от Петър Хубчев – Китанов, Недялков, Чорбаджийски, Малинов, Манолев и Десподов, двама чужденци – Кубемба (Република Конго) и Черниаускас (Литва), както и Александър Георгиев, който е част от младежите ни.

Португалският халф Давид Симао също почти сигурно е аут за проверката. Той се е прибрал от рехабилитацията в родината си вчера, но няма да стартира седмицата на пълни обороти.

Нападателят Милчо Ангелов също може да не играе в събота, тъй като не е на 100% готов след травма. Почивка по всяка вероятност ще получи и нападателят Фернандо Каранга заради здравословните си проблеми след двубоя в Стара Загора.

Така броят пропускащи контролата с Марица футболисти може да набъбне до 12. За сметка на това на линия ще е десният бек Стойчо Атанасов, който до спаринга ще е напълно възстановен от своята травма.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *