Белчев разкри кога новите ще се готови за игра и дали селекцията в ЦСКА е приключила

7 Dni CSKA03.09.201712760
ЦСКА - Марица, контрола, Стамен Белчев

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира лятната селекция и представянето на новите попълнения Александър Барт и Раул Лое в контролата срещу Марица Пловдив, спечелена с 3:1.

„Полезна проверка, с оглед че трябва да държим игрови ритъм, а и за да проверим новите попълнения. Доволен съм от селекцията, защото подобрихме конкуренцията на някои постове, което беше и целта. Има време до края на трансферния прозорец“, каза Белчев, с което открехна вратата за още попълнения.

„Раул Лое се справи добре с оглед на това, че не е играл от доста време. Вижда се, че му липсва практика. Надявам се в най-кратки срокове да се аклиматизира и да бъде максимално полезен. Той има добра визитка. Що се отнася до Барт – при него нито има нужда от адаптация, нито да го чакаме да влезе във форма, тъй като преди една седмица е играл в Румъния“, добави Белчев, цитиран от „Тема спорт”.

„Винаги има още какво да се желае откъм конкуренция по постовете. Но и с тези футболисти мисля, че нещата са добре. Централни нападатели имаме трима – Каранга, Кубемба и Милчо Ангелов, а можем да използваме и Кулма. Но ако намерим много добър играч за поста, няма да се лишим от него“, отчете още Белчев.

„Обещавам да подобряваме играта на отбора и дано да вкарваме още повече голове. Как привлякохме Барт? Все пак ЦСКА е по-класен отбор от Университатя Крайова. Това, че е избрал да играе за нас, говори достатъчно. За изходящи трансфери – нека изчакаме, малко търпение до сряда (на 6 септември прозорецът затваря) и ще стане ясно“, добави Стамен Белчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *