В ЦСКА се възхитиха от Кулма! Колумбиецът се преобрази за 2 седмици

7 Dni CSKA04.09.201715570
ЦСКА - Марица, контрола, Густаво Кулма

Крилото на ЦСКА Густаво Кулма е оставил доста добри впечатления в треньорския щаб и спортно-техническото ръководство през последните две седмици.

Червените са установили подем в неговото представяне, като колумбиецът се е понравил с включването си срещу Берое за първенство (3:0) и в контролата с Марица, а също и с поведението си в тренировъчния процес.

„От две седмици насам Кулма е като преобразен. Влиза силно в срещите, играе и се подготвя с много голямо желание. Наблюдава се позитивна промяна при него спрямо старта на сезона“, коментираха от клуба пред „Тема спорт”.

В първите 5 кръга от първенството Кулма, който закъсня със старта на лятната подготовка, само веднъж бе титуляр – в началото срещу Славия (1:1). Едва в 6-ия мач срещу Витоша (6:1) колумбиецът отново попадна сред 11-те на Стамен Белчев. Изявите му тогава не бяха на ниво, но седмица по-късно срещу Берое (3:0) пак бе титуляр и в Стара Загора се представи доста по-силно. Именно в дните преди двубоя със заралии е започнала промяната при Кулма, която се е затвърдила и през изминалата седмица. Така колумбиецът по всяка вероятност ще стартира за трети пореден път в елита – срещу Верея на „Армията“ на 8 септември от 20:00 часа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *