Чудесни новини за ЦСКА! Вижте какво организират феновете (ФОТОФАКТ)

7DNI CSKA04.09.201717730
емблема

Феновете на ЦСКА са на едно много високо ниво.

Те помагат на своя любим отбор не само на трибуните, но и извън тях.

От сдружение „Червени сърца“ пуснаха информация за нова кампания, чиято цел е да подкрепя клуба.

Ето цялото съобщение:

КАМПАНИЯ „ АЗ ОБИЧАМ ЦСКА „ !

Скъпи армейци,по инициатива на група фенове ви информирахме ,че Сектор Г,Сдружение Червени сърца и Ред Енимълс започнаха подготовка на Кампания за подпомагане на клуба. Категорично заявяваме,че Кампанията не е направена по идея на клуба,а на наши уважавани фенове.Тя е консултирана с клуба и одобрена от него.

ДНЕС изброените организации обявяват началото на КАМПАНИЯТА

„АЗ ОБИЧАМ ЦСКА”

Целта на тази Кампания не е да бъде издържан клуба от феновете си,а да направим така,че все повече фенове да са активни и посредством тези и други общи усилия да превърнат нас феновете на ЦСКА в единна общност,способна да брани своите интереси и на своя клуб от всеки и от всичко.Поради това нека всеки одобряващ тази наша цел да избере от средствата за подпомагане избрани за Кампанията и да подкрепи своя клуб дори и с най-минимални средства,защото така ще заяви своята съпричастност към клуба и общността ни!

Представяме способите за подпомагане чрез Кампанията:

1.Фланелка от пениран памук тип пике с цена – 35лв.
2.Фланелка от памук с бяло бие -20 лв.
3.Дарителска сметка в Банка ДСК
Титуляр Сдружение Червени сърца
IBAN: BG97STSA93000020638392
BIC:STSABGSF

Всички събрани средства ще бъдат под контрола ,както на трите организации,така и на всяка друга фен организация,която заяви такова намерение.След приключване на срока на Кампанията,резултатите ще бъдат отчетени пред всички чрез средствата за масова информация и дарени на клуба за подпомагане изграждането на по-добра база на ДЮШ.

Обръщаме и специално внимание на онези,които заплатиха за закупуване на акции в ПФК ЦСКА и все още имат средства в ЕЛАНА. Вашите пари не са дарени на ЦСКА.Те са в ЕЛАНА и ако не ги поскате обратно,така и ще останат там завинаги.Ако вашата идея да подпомогнете ЦСКА все още е такава,то изтеглената от там сума можете да я дарите по сметката на тази Кампания.Ако пък не,просто си ги възстановете за себе си!

ПРИЯТЕЛИ,
Нека покажем своята добра воля и лоялност към идеята ЦСКА! Заедно ли сме,никой не ще ни победи.

”ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН….АЗ ОБИЧАМ ЦСКА” !!!!“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *