Ръководството на ЦСКА с важно съобщение към феновете

7DNI CSKA04.09.201723210
ЦСКА - Витоша Бистрица, играчи

Ръководството на ЦСКА направи важно съобщение към феновете на отбра.

В него се засяга темата за официалните екипи на отбора необходимото време за доставка.

Ето цялото съобщение:

„Армейци,

искаме да внесем яснота относно поръчките на официални екипи на Адидас от официалния онлайн магазин на ЦСКА.

Доставката от Адидас към ЦСКА се бави поради големия интерес от ваша страна. Както знаете, дизайнът на екипировката е бутиков и е направен само и единствено за ЦСКА, и след поръчка по заявка е необходимо време за производството на артикулите и доставката им до България.

По-голямата част от поръчаните артикули на Адидас ще бъдат доставени на феновете през този месец, а в началото на октомври се очакват и последните поръчки, направени до момента.

Молим ви за търпение и да продължим заедно да градим бранда ЦСКА. Официалният онлайн магазин е единственото място, от което пазарувате и помагате на клуба да се развива. За по-малко от 2 месеца вие не спирате да ни радвате с активността си и желанието да подкрепяте любимия клуб.

Реагираме остро спрямо различни търговци, които продават реплики на официалните екипи на ЦСКА и печелят пари на гърба на най-великия и най-подкрепян клуб в България.

Освен официалната екипировка на Адидас, в онлайн магазина се предлагат и различни фланелки на ЦСКА, срокът за доставка на които е 10 дни. Разгледайте ги, поръчайте и бъдете един от хората, които помагат на ЦСКА да се развива.

От магазина можете да поръчате и членска карта на ЦСКА – „Сърца червени“ или „Още от дете“.

Картата „Сърца червени“ е със символна цена – 31.00 лева (броят на спечелените титли), а „Още от дете“ е на стойност 19.48 лева (годината на създаването на клуба) и е предназначена за феновете до 14-годишна възраст. Те ви дава възможност за безплатен достъп до музея на клуба и още много преференции и отстъпки от различни търговци. Също така притежателите на „Сърца червени“ използват и 10% отстъпка при покупки от онлайн магазина.“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *