Ето какво се случи преди малко на „Армията“ (СНИМКИ)

7DNI CSKA06.09.201738430
българска армия

Голямото семейство на ЦСКА се увеличи с още един член.

Това е посланикът на Великобритания в България Нейно превъзходителство Ема Хопкинс. Тя беше част от официалната делегация на островитяните, която посети днес стадион „Българска армия“ и присъства на приятелската среща между отборите на ЦСКА U19 и Икар – отборът на Кралските военновъздушни сили на Великобритания.

Г-жа Хопкинс посети музея на армейците, а лично легендата на клуба Димитър Пенев й подари фланелка на ЦСКА. На гърба беше изписано името й и символичният номер 10. След това британката стъпи на терена на стадион „Българска армия“ и си направи снимка за спомен с Димитър Пенев и спортният директор на 31-кратните шампиони Пламен Марков. Разбира се, г-жа Хопкинс веднага след приключването на протокола облече фланелката.

Ема Хопкинс призна, че се интересува много от футбол и заедно с нейния съпруг са фенове на Ливърпул, който има много общо с ЦСКА и феновете на армейците.

Официалната делегация на британците, водена от представителя на НАТО полковник Джонсън и генералът от Военновъздушните сили на Великобритания – Марк Гилиган, получиха подаръци от ръководството на червените.

Гостите останаха възхитени от посрещането и оказаната чест и изразиха радостта си, че имат възможност да премерят сили с истински армейски отбор навръх големия празник на България на 6 септември – Съединението, съобщават от официалният сайт на „червените“.

Г-жа Ема Хопкинс и хората от официалната делегация обещаха, че когато имат възможност, ще посещават домакинските мачове на ЦСКА, а голямото им желание е това да стане още този петък, когато тимът на Стамен Белчев приема Верея.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *