Стамен Белчев разкри кога ще дебютират Барт и Лое (Видео)

7 Dni CSKA07.09.20177501

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев обяви, че не е изключено новите попълнения Александър Барт и Раул Лое да направят своя официален дебют за “червените” още в мача срещу Верея.

“Мисля, че отборът е готов за мача с Верея. Надявам се, че паузата в тима се е отразила добре на футболистите – едни са презаредили батериите, други са си починали. Смятам, че сме готови да изиграем този мач както трябва и да се поздравим с победа”, коментира Белчев пред клубния сайт.

“Щом са в групата, може да се очаква, че ще направят дебют. Има време до мача, ще преценим. Доволен съм от желанието и старанието от тяхна страна за краткото време, в което сме заедно. Опитни футболисти. Въпрос на време е да покажат добри игри и да помогнат на отбора”, каза още той.

“Мисля, че Верея е един от добрите отбори в групата. Фактът, че са само три точки зад нас говори достатъчно. Могат да бъдат опасни, ако ние не спазваме тактическа дисциплина, ако не ги пресираме и ако стоим далеч от тях. Надявам се утре да покажем едно добро лице”, допълни Стамен Белчев.

“Всяка седмица говорим, че не трябва да подценяваме никого. Ако го направим ще ни изиграе лоша шега. Пак казвам, че те са само три точки зад нас. Трябва да подходим много концентрирано, нищо повече”, каза още старши треньорът на ЦСКА-София.

коментар

  • Ангел

    07.09.2017 at 23:38

    Напред АРМЕЙЦИ смело към 32 ТИТЛА

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *