Бивш треньор на ЦСКА се възхити от селекцията на „Армията“: Отборът сега е много по-добър

7 Dni CSKA10.09.201727320
ЦСКА - Верея, Александър Барт

Бившият играч и старши треньор на ЦСКА Христо Янев коментира привличането на Александър Барт на „Армията”. Янев е бивш съотборник с французина в Литекс и отлично познава качествата му.

„Барт е изключително класен футболист и несъмнено идването му в ЦСКА ще е от голям плюс за отбора. Той няма да се нуждае от голям период за адаптация, защото познава много добре нашето първенство и говори езика. ЦСКА е тимът с най-добра защита в България и привличането на Барт допълнително ще увеличи класата и опциите в тази зона. Той е играч с голям футболен интелект”, отчете Янев.

„Прави ми впечатление новото попълнение Тиаго, който винаги има готово решение, може да вкарва и голове, така че е доста полезен. ЦСКА разполага с много равностойни футболисти по почти всички постове. В момента отборът е доста по-добър с много по-опитни играчи спрямо преди година”, добави Янев, начело с когото ЦСКА вдигна Купата на България през 2016 г.

Феновете на армейците в сектор Г снощи бяха опънали голям транспарант с надпис „Времето ви изтече” и абревиатурата „БФС”, задраскана с Х.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *