Никога няма да познаете с какво се занимава в момента Стойко Сакалиев (СНИМКИ)

7DNI CSKA14.09.201720610
Стойко Сакалиев

Стойко Сакалиев е футболист оставил ярка следа в ЦСКА.

Футболиста е любимец на Сектор „Г“ и на почти всеки един запалянко на 31-кратните шампиони на България.

Няколко години след като спира с футбола Сакалиев се е отдава на друг спорт. Спорт, който той свързва с човек, който много обича, а именно неговият баща. За да стане ясна връзката ще се върнем малко по-назад.

Kореняк бургазлия от спортно и занаятчийско семейство малкия Стойко се увлича по топката, въпреки това, че баща му е виден колоездач. Татко му е искал да спортува с колело , но мачовете между блоковете го карат да се запали по футбола.

В момента Сакалиев работи в частния сектор и участва в различни турнири и състезания по колоездене. Всички хора познават Стойко, като добър и всеотдаен човек.

Ето какво споделя самият той за причината да се захване с колоезденето: „Най-великия човек за мен!!! Когато се родих ТИ искаше да сбъдна една твоя мечта да стана колоездач и какво ли не правеше за да се кача на колелото, но аз все с топката под ръка излизах на вън и пред блока играех футбол. Ти беше щастлив и горд баща с това което успях да постигна във футбола. Видя всичко ,но не успя да видиш как сбъдвам твоята мечта!!! Сега вече съм щастлив, че го направих и по този начин се докосвам до теб!!!!“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *