Сектор „Г“: Наглостта е най-лошата от всички човешки болести

7DNI CSKA20.09.201724051
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Иван Велчев Кюстендилеца, Росен Петров Животното

Фен клуб Сектор „Г“ използва своята официална Фейсбук страница за да публикува много остро и обстойно съобщение.

В него те обръщат сериозно внимание на вечният съперник Левски.

Ето цялото съобщение на северната трибуна:

„Наглостта е най-лошата от всички човешки болести.“

Приятели, преди малко повече от денонощие до ушите ни достигна поредното безочливо словоизлияние на нашите приятелки от покрайнините на София. Незнайно защо, след като пред широката общественост бе разкрита в детайли истината за стадиончето в Подуене, която всички ние знаем от години, мАжете решиха, че основна тема на техния отговор по темата отново ще бъде нашият любим отбор. Наясно сме, че участта да си винаги в сянката на големия ЦСКА е наистина тежка, но всяко нещо, дори говеждата наглост, трябва да има някакви граници. И ще ги поставим ние.

Само по себе си изявлението на креатурата НКП представлява една пресолена манджа от експресивна лексика, лицемерие и неприкрита демагогия. Следващия път, вместо да се упражнява напразно в писането на фейлетони, авторът може просто да се допита до Радио Ереван за съвет. Или да се захване с продаване на семки и вода, стюардство или в случай, че има наличност на достатъчно тестостерон – побой над някой от заобикалящите го в южното секторче примати. Дейности, в които той и цялата кетъринг организацийка са наистина добри.

Всички сме чували легендите за митичния указ на БКП и съвсем не сме изненадани, че точно тази научна фантастика е една от основните опорни точки на синьото безсилие. Отбор на властта? Според кого – отборът на ДС? Тежко репресирани от Партията-майка? Според кого – потомците на доносниците-изроди, съсипали не едно или две семейства по време на Режима? Наглостта градира, превръщайки се в безочие.

Неуважаемите господа продължават да словоблудстват, говорейки за неплатени дългове, широки пръсти и интереса на данъкоплатците. В този ред на мисли искаме да им зададем няколко въпроса, просто така, от любопитство.

КОЙ е реалният собственик на Лефски София?

КОЙ построи Сектор „А“ и с чии пари?

На колко милиона възлизат дълговете на Лефски София към днешна дата и изплаща ли наистина клубът задълженията си към НАП, за които ЦСКА беше следен денонощно години наред?

На 22.02.2017 г. Спас Русев обявява, че Лефски София практически е във фалит. Откъде и с чии пари 7 месеца по-късно се плащат петцифрени суми в евро за заплати на доказано скъпи чуждестранни играчи и треньор?

Използван ли е Лефски София като инструмент в източването на телекомуникационната компания „Виваком“?

Кои медии потърсиха истината и отразиха изобщо информацията, криеща се в горните въпроси? Или щом не е свързано пряко с бизнеса на един господин от Разград, това не представлява интерес за тях?

Гореизоброените въпроси не притесняват ли поне малко радетелите за правда, или по-важното е бизнесът да процъфтява?

Естествено, крушката си има и опашка. В нашия случай дантелена. Малко след като печалноизвестната истина за „Виваком Арена“ бе изнесена в публичното пространство, един празнуващ на Никулден субект изплува както фекалиите изплуват на повърхността на септичните ями, когато някой се осмели да разрови под отвратителната им повърхност.

Прочитайки със сигурност непоръчковото интервю на Агент Николай оставаме с впечатлението, че поради могъщите инвестиции в съоражението без козирка на неговия съмишленик Агент Тара през безспорно успешния му управленски период начело на Сребърната кралица и някакъв си фонд „Тухлички“, отборът от Подуене не трябва да си плаща данъците. Солиден аргумент, нали?

Знаем, че г-н бивш конституционен съдия е свикнал да живее според законите на покойната леля Цола и заобикалящата я номенклатура, но за щастие на всички нас, тези времена отминаха отдавна и е крайно време дори гнусните поддръжници на един погребан от историята строй да го проумеят.

Стигаме и до другия ревностен бранител на синята кауза Стефан Софиянски. Отново в безспорно непоръчково интервю ни се обяснява надълго и нашироко за „тристранен договор“ между държавата, Столична община и Лефски София, който дава правото на Евроидиота да ползва кабриото си забележете безвъзмездно! Естествено, г-н Софиянски пропуска да спомене незначителната подробност, че във въпросния казус самият той представлява и трите замесени страни – като бивш кмет на София, подписвайки заповедта за едноличното отдаване на имота броени дни преди изтичането на мандата му без даже да бъде гласувана на редовна сесия на общинския съвет, като отявлен фен на вечновторите и като служебен премиер по време на завършването на процедурата. Перфектен тайминг, нали? Ако конфликтът на интереси някога и по някакъв начин залегне като отделна учебна дисциплина, предлагаме господинът да украси корицата на всеки един прилежащ учебник.

С оглед предстоящия търг за нашите бази апелираме държавата и в частност столична община да разгледат в детайли казуса с „Виваком Арена“ без да се поддават на напрежението и рева по оста Подуене-ДС. Ние също ще следим изкъсо ситуацията и със сигурност няма да стоим безучастни при очевидни неправди и облагодетелстване на едни, за сметка на други.

А нашата битка ще я спечелим заедно.
Защото ние сме ЦСКА!
А кои сте вие няма никакво значение.“.

коментар

  • Bonka Tzokova

    21.09.2017 at 13:55

    Едно уточнение – тези три листа, подписани без уведомяване на общинския съвет, лично от отиващият си вече от кметството Софиянски, не са договор, а просто едно споразумение, което НЯМА никаква правна стойност. Освен това, бих попитала агент Николай – знае ли той дали неговият клуб е изплатил дължащите пари към фирмата, построила сектор А? Защото при встъпването си като собственик, освен дълговете /официално заведени искове от ощетените/, в размер на 27 млн лв, Спас Русев спомена, че в тях влизат и 14-те милиона лв дълг към фирмата-строител, разсрочен за изплащане за срок от 10 г, плюс лихвите по тях. Затова, много бих искала, когато тази вечер /четвъртък/ агент Николай гостува на Цв.Ризова, да поясни какво има предвид, когато говори, че Батков хвърлил 14 млн за новия сектор, след като той още не е изплатен и на всичкото отгоре се води като неизплатен не от Батков, а от клуба. Да каже не е ли противозаконно аз, като български гражданин, да изплащам чрез моите данъци към държавата, поддръжката на Герена, защото така решил Софиянски – държавата да плаща по 80 хил.лв годишно от бюджета на страната. Затова всички, които са допуснали това престъпно деяние, трябва да отидат на съд, а не да бъдат защитавани като такива като агент Николай и сие. Апелирам към ФК „Сектор Г“ да събере необходимите писмени доказателства и да пусне официален сигнал в Главна прокуратура.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *