Бодуров: Стана ми навик да бележа – понякога в собствената врата, друг път в другата

7 Dni CSKA23.09.20176500
ЦСКА - Дунав, Божидар Чорбаджийски, Николай Бодуров

Защитникът на ЦСКА Николай Бодуров сподели мнението си за мача с Дунав (3:0). Той призна, че за неговия тим е било трудно само до първия гол. След като вкара второто попадение от началото на сезона, бранителят се пошегува, че е казал на треньора, че е голмайстор.

„Беше трудно докато падна първия гол, но това винаги е така. След първия гол отборите се отварят в опит да изравнят и за нас става по-лесно. Срещу нас всички излизат затворено и се борят да стигнат до точка, което е нормално“, смята Бодуров.

„Да, става ми навик да бележа. Понякога в собствената врата, друг път в другата. Аз казах на треньора, че съм голмайстор, то се вижда“, пошегува се Николай.

„Почти всички отбори срещу нас играят затворено и дебнат на контраатака да измъкнат нещо. Радващото е, че поне до този момент не даваме никакви шансове на пропивниците. Ясно е, че няма как да спечелим всички мачове до края, но ще дадем всичко от себе си. Божа работа е докъде ще стигне нашата победна серия, но ние сме длъжни да даваме всичко от себе си. Няма отбор, който да може да победи всички, това е невъзможно, но пък ние ще пробваме да направим невъзможното“, каза още бранителят пред клубния сайт.

„Климатът в отбора е на изключително добро ниво. Разбираме се чужденци, българи, постоянно се бъзикаме и мисля, че това е основната причина да върви отбора. Има ли караници, просто няма да стане“, разкри футболистът.

За мен е по-добре да играем по-често. Чувстваме се добре физически и това се видя през второто полувреме. В Европа играят през два-три дни през цялата година. Колкото повече мачове играем, толкова по-добре“, завърши Бодуров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *