Сектор „Г“ с презрителна декларация! Ето какво показаха феновете на „душманите“ на ЦСКА

7 Dni CSKA23.09.20177840
ЦСКА - Дунав, фенове, Сектор Г

Феновете на ЦСКА също не издържаха след поредната съдийска гавра срещу любимият им отбор. Най-голямата опора на армейците – Сектор „Г“, публикува декларация, в която осъди остро съдийската комисия и президента на БФС Борислав Михайлов,

Ето какво написаха от северната трибуна:

„Тарикат мъж не писка. Само че понякога и на мъжа му писва.

Както всички сте забелязали, от известно време насам т.е. откакто сме убедителен лидер в шампионата, съдийството срещу ЦСКА е меко казано отвратително. Не се свирят дузпи като по учебник, вдигат се несъществуващи засади, жълти картони и пр. и пр. „Тука е така“ – чуваме го всеки ден и забелязваме, че за доста хора в България примиренческото мислене се е превърнало в основно верую. Не и за нас.

Бориславе, убийство на наш играч ли трябва да се случи в наказателното поле на противника за да могат съдиите да отсъдят дузпа? Променяно ли е правилото за засада в Първа Лига или просто сте въвели отделно такова за нашите мачове? Има ли тежки зависимости от трети страни в Съдийската комисия и вътрешните структури на управляваното от теб БФС? Не е ли по-добре да върнем Марк Бата обратно във Франция – няма особен смисъл да харчите повече от парите на данъкоплатците за 100 000 евро годишна заплата на въпросния господин след като е тотално безполезен, нали? Не е ли крайно време да ни освободиш от присъствието си и да подадеш оставка, отдавайки се на тежки софри и спокойни старини?

Стигаме и до т. нар. Етична комисия, която от скоро е твърдо решена да възцари приятелска атмосфера по родните стадиони, изкоренявайки нецензурните и вулгарни скандирания, плакати и транспаранти по стадионите, глобявайки сурово всеки провинил се. Естествено е напълно случайно съвпадение, че откакто почти навсякъде хората започнаха да демонстрират открито мнението си за БФС и тяхното управление, заговорихме за етика. Ами правото на свободното изразяване на мнение? Или и то е мираж както класирането на националния ни отбор на голям футболен форум? В демократично общество ли живеем или се връщаме 50 години назад?

Мъжки полов атрибут за вас, господа. Ще дефлорираме и вас и нежните ви душици ако се наложи и ласките ни няма да са леки и чувствителни. Приемете това като последно предупреждение. Ще следим изкъсо всяко едно действие спрямо нашия клуб и нас като фенове от ваша страна. И ако тенденцията се запази, ще трябва да уважим очевидното ви желание отново да бъдете окупирани.

Достатъчно етични ли бяхме?

с презрение,

от Фен клуб Сектор Г“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *