Красимир Балъков разкри каква позиция заема в ЦСКА

7DNI CSKA24.09.201735880
ЦСКА - Лудогорец, Христо Янев, Красимир Балъков

Една от емблемите на българския футбол – Красимир Балъков, даде специално интервю за Българската национална телевизия.

В него той отговори и на няколко въпроса свързани с ЦСКА.

Сякаш през този сезон се пробуждат столичните грандове Левски и ЦСКА. Забелязва ли се наистина това? Покрай Лудогорец израстват ли „сини“ и „червени“?

– В момента мисля, че на първо място е отборът на ЦСКА, което говори, че грандовете израстват. Има раздвижване в Левски. Хубавото е, че след една дълга серия от титли на Лудогорец виждаме едно много интересно първенство. Видяхме едно влизане на Гриша Ганчев в ЦСКА – няма нищо по-хубаво, което може да се случи на ЦСКА в този момент. И резултатите не закъсняват. Знам със сигурност, че и целите на ЦСКА са само едни – да бъдат най-отгоре, най-отпред и да работят професионално, за да постигнат тези цели. Виждам и знам как работят, а резултатите го показват. Така че в лицето на ЦСКА Лудогорец има един изключително голям конкурент.

Вашето име беше свързано с треньорски пост в ЦСКА. Само слухове ли бяха това?

– Никога не е било свързвано името ми с треньорски пост. Съвсем друга позиция заемам в ЦСКА, така че да не спекулираме.

Каква е тя?

– Директор скаут. Целите, които си поставяме в ЦСКА, са вътрешни и не ги коментираме в публичното пространство. Самото развитие на ЦСКА в момента показва, че отборът стъпва много здраво. Феновете на ЦСКА трябва да бъдат много доволни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *