„Ред енимълс“: Гриша Ганчев ще плати 8-те милиона лева за емблемата на ЦСКА

7DNI CSKA25.09.201723540
Гриша Ганчев

Говорителят на фен клуб „Сектор Г“ Павел Маринов гостува в студиото на „Спорно за спорта“ и коментира наболелите теми около това ще бъдат ли дадени парите за емблемата на ЦСКА.

Той говори и за дереджето на родния футбол и кой да дойде на мястото на Борислав Михайлов.

„Всички знаят на кого е фирмата „Ред енимълс“. Та г-н Гриша Ганчев ни е казал, че като дойде време за плащане, парите ще са платени и емблемата ще е там, където й е мястото. И друго да кажа – хегемонът на родния футбол- ЦСКА бавно, но славно се завръща. И мъката на всички отбори – не само Левски, предстои. Мачкани бяхме не само с футболни средства. Но когато на терена има един футбол и се показва една игра дори с помощта на БФС и на съдии няма как да ни спрат. ЦСКА тръгва нагоре“, каза Маринов.

Той коментира, че на все повече мачове ще се появяват транспаранти с призиви Борислав Михайлов да си ходи /последният случай е от Стара Загора/. „Работата на този футболен съюз е да работи за българския футбол. Откакто е Борислав Михайлов начело, виждаме до какво дередже стигнахме. Който и да дойде на мястото на Борислав Михайлов ще е по-добре“, каза още Маринов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *