Шефът на съдиите най-накрая се засрами: Трябва ли да има счупен крак, за да има дузпа за ЦСКА?!

7 Dni CSKA27.09.201719910
ЦСКА - Дунав, Фернандо Каранга

Шефът на Съдийската комисия на БФС Петър Петров говори пред БНТ по повод гафовете на реферите в последните мачове. Техните груби грешки са превърнаха в константа от началото на сезона особено в срещите на ЦСКА, но сериозни мерки дотук не са взети.

Отчитат се някакви наказания, които никой не съобщава с каква продължителност са и дали изобщо са наложени. А отговорност за пороя съдийски грешки никой не поема.

„Нима мислите, че и ние не критикуваме съдиите? След срещата в петък (б.р. – ЦСКА – Дунав) ги питах – трябва да има счупен крак или фрапираща контузия, за да се отсъди наказателен удар ли? Нямам оправдание за тези грешки”, заяви Петров.

„Сега ще имаме среща с всички елитни съдии, на която ще им кажем още веднъж, че трябва да свирят това, което виждат на терена, по правилата на играта футбол и при пълен феърплей. За първи път от много години насам първенството е изключително интересно, конкуренцията е сериозна, ние сме част от продукта и трябва да има феърплей, за да се издигне нивото на българския футбол”, добави Петров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *