Този анализ на „червен“ фен уби всички душмани на ЦСКА

7DNI CSKA30.09.201710860
Черно море - ЦСКА, играчи, фенове

Вдъхновени от престоящия мач за първенство между отброите на ЦСКА и Етър, „червените“ запалянковци написаха няколко доста интересни анализа.

Един от открояващите се е този на Пламен Живков, който ще ви покажем в този материал.

Ето какво написа „червеното“ перо на Живков:

„Днес във фокуса на общественото внимание е красивият български град, старата ни столица Велико Търново.

Всъщност Търново никога не е преставал да бъде столица на българския дух и добродетели със своя цялостен облик и със своите чудесни жители.

Днес той ще бъде столица на любовта и верността, на истинския футбол. Така става във всеки град, когато гостува ЦСКА. От цялата страна се стичат червените привърженици, на място те ще бъдат посрещнати от прекрасните търновски цесекари и особено прекрасните цесекарки. Всички заедно, включая и близо милион телевизионни зрители, ще следят със затаен дъх играта на своите любимци и няма да пестят подкрепата си от първата до последната минута.

Привържениците на Етър са достойни хора, болшинството от тях изпитват симпатия към ЦСКА, и отношението ни трябва да бъде уважително. А и доста скоро заедно ще потърсим сметка на прогнилия БФС. Сигурен съм, че ще се получи незабравим празник.
Що се отнася до резултата, той е непредвидим, в което се крие и магията на футбола. Но ние отиваме за победа, защото сме ЦСКА!“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *