Убийствен Георги Атанасов унищожи „Делиормана“ и „Подуене“ в ефир (ВИДЕО)

7DNI CSKA09.10.201723660
домусчиев

Спортният журналист и коментатор Георги Атанасов гостува в „Спорно за спорта“ и разказа за заплахите за убийство, които е получил наскоро.

„Една групичка лумпени ме заплашват доста активно с убийство, със заливане с киселина. Не искам да занимавам с личния си случай, но той, уви, е една всекидневна черна хроника в нашата страна“, коментира Атанасов.

Относно отпадането на националния ни отбор за Световното първенство в Русия, Атанасов заяви, че треньорът Петър Хубчев е оптимален избор. „Не бива да го пипат, нека прави това, на което е способен“, смята журналистът.

Той не пропусна и въпроса за БФС и ръководството, начело на родния футбол.

„Боби Михайлов ще гони дълголетието на Севернокорейската династия, много ми се иска някой да го развали, някой все трябва да хвърли камък в блатото. Има една елементарна логика – властта износва, абсолютната власт деформира. След като 12 години не си постигнал нищо, футболът тъне в корупция, съдийството е на пещерно ниво, стадионите са празни, за какво да говорим“, коментира Атанасов.

Журналистът изказа и мнението си за автентичния ЦСКА.

„Зад ФК „Еничар“, както ги наричам аз, така наречените аматьори, надничат дългите сенки на Делиормана и Подуене. Финансирането става по линия на Делиормана, а медийното и политическото осигуряване – по линия на Подуене. Ако те обаче си позволят да влязат в Парка на свободата, това ще доведе до Гражданска война. Клубът ЦСКА го има, съществува, публиката и обществеността са изцяло зад него, така че, все при опит на държавата да натрапи еничари в базата, хората ще тръгнат с телата си“, категоричен е Атанасов.

„Бойко Борисов и Красен Кралев са умни мъже, те много добре знаят, че на баир лозе не им трябва, цялата червена общност е мобилизирана“, допълни още Атанасов.

„На Левски само е давано, от ЦСКА само е вземано. Въпросът е защо за всички може, а за ЦСКА не може. Трябва да престанем да говорим непрекъснато за букви, данъци, алинеи, не сме някакви счетоводители“, заяви журналистът.

На финала Атанасов коментира и бившия председател на УС на „Левски“ Георги Марков. „Агентът Николай е нарицателно за това кой с кого спи, това е доносничил той в ДС. Нека него си го слуша Антон Тодоров от „Шайката“.

Би Ай Телевизия

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *