ФОТОФАКТ: Ултрасите от Сектор “Г” веднага взеха мерки след издънката срещу Пирин

7DNI CSKA16.10.201724680
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Иван Велчев Кюстендилеца, Росен Петров Животното

Момчетата от Сектор “Г”, които всеки мач са зад ЦСКА, отново показаха колко са големи.

Ултрасите направиха нужното след издънката с Пирин. В официалната им страница във Фейсбук се появи мотивационо съобщение, което е с една единствена цел, а именно сплотяване на колектива преди Вечното дерби в събота.

Ето цялото съобщение на северната трибуна:

“Добро утро, армейци.

И ние не спахме спокойно. Но един резултат не може да съкруши духа ни. Нито би трябвало да сломи вашия. Ние сме ЦСКА, по дяволите!

Помните как стартирахме сезона и какви бяха резултатите в първите ни два мача. Но подкрепата не спря и в даден момент машината започна да мачка. Длъжни сме да го направим отново. Заради ЦСКА и самите нас!

Събота наближава, а ние сме готови. Ще покажем за пореден път на всички кой определя правилата, бъдете сигурни. И имаме нужда от всеки един от вас. Отново доминация и отново заедно!

Нека “зганта” се надъхва, нека печелят виртуалните си битки и стават “щампиони”. Нека се мобилизират, защото всички знаем, че мачът на сезона им предстои. Ако ние сме добре познатия досега юмрук, крушението им ще е неизбежно. И дълбоко в черните им душички го знаят и самите те.

Нито крачка назад, приятели! Борбата никога не е спирала, просто дойде ред за следващата крачка.

ОТИВАМЕ И ГИ УБИВАМЕ!”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *