Сектор “Г” с официална декларация 3 дни преди Вечното дерби

7DNI CSKA18.10.201731590
ЦСКА - Монтана, контрола, Гриша Ганчев, Иван Велчев Кюстендилеца

От Фен клуб Сектор “Г” използваха своята официална Фейсбук страница, за да публикуват официална декларация само 3 дни преди Вечното дерби.

Ето какво написаха в нея ултрасите от северната трибуна:

“Седмицата преди дербито с “ДСидентите” е в разгара си. Искаме да ви информираме, че кампанията за набиране на средства за да може в събота отново всички погледи да са вперени в Северната трибуна, завърши повече от успешно. Благодарим на всички включили се, а подробния отчет очаквайте съвсем скоро!

Ние сме подготвени и часовникът неумолимо тиктака. Не можем да не отбележим и страхът, който усещаме. Ежедневно се бълват на конвейер десетки статии и материали, интервюта на знайни и незнайни “специалисти”, анализи и т.н. За жалост продажните медии така и не се научиха, че армейската общност отдавна е имунизирана срещу вируса, наречен “платена журналистическа проституция” и единственото, което може да породят, е презрителна насмешка.

Естествено до нас достигат и постоянните говежди напъни да предизвикат някакъв интерес към смешната си трибуна. Надяваме се Иво Тонев да е дарил достатъчно за поредния фарс или поне за учител по български език за да не ни се налага отново да използваме преводач за дешифриране на транспаранти. Така че, неуважаеми господа, продължавайте да се подготвяте усилено за вашия “мач на сезона”, а учителите ви ще демонстрират отново как се прави. Равнис и мирно!

И за финал се обръщаме към всички, които все още се чудят откъде да подкрепят ЦСКА в събота.

Приятели, враговете ни са много, а ударите ежедневни. Ние сме достатъчно силни и непоклатими, но моментът е фундаментален. Дойде времето армейският лъв да изреве така, че да го чуят всички. Знаем, че ще сме много, но понякога и това не е достатъчно. Всеки един от вас е жизненоважен, а когато сме заедно, Червената стена е непробиваема!

Е, ще търпим ли предателския слугинаж на Киро Гела и онези от Подуене да ни казват какво значат свещените четири букви? Или ще покажем на всички тези мишоци, че НИЕ СМЕ ЦСКА, А КОИ СА ТЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ?

Ние сме направили правилния избор. Направете го и вие.
Защото когато се обича ЦСКА място за колебания няма!

21.10 – ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *