Мутра! Васил Иванов от телевизията на Пеевски заплаши фен на ЦСКА: Путьо, мои специални приятели ще те накарат да плачеш

7 Dni CSKA22.10.201758822
Левски - ЦСКА, фенове

Журналистът Васил Иванов, който се се прочу с това, че записва свои колеги, заради което бе приютен от Делян Пеевски в телевизията му, забърка най-грозния мутренски скандал на годината.

Фъфлещият Иванов си позволи по особено грозен начин да злоупотреби със служебното си положение, за да заплашва обикновен фен на ЦСКА, като в най-мутренските времена.

Ростислав Лалев имал „неблагоразумието“ да се подразни от „активност“ на Иванов, че ще влиза да пребива армейци, и го затапил: Само да не бягате пак!

Сложен на място, анатемосаният от Нова телевизия пеевски работник, е избълвал особено гнусна закана. 7DniCSKA.bg призовава съответните органи да проверят тази закана и да разследват кои са специалните приятели-биячи на Васко Пелтека.

Още по-интересното е, че по-късно Васил Иванов изтри всичките си постове по темата…Инетерсно на каква тъч-линия е бил, като ги е писал!?

 

2 коментара

 • По абсолютно същия начин заплаши и мен и после се изтри.Повода беше,че му казах,че е нелепо да плюе Стоичков,защото Стоичков е уважаван в целия свят,а Васко е само един фъфлек!След което той ме заплашваше горе-долу по същия начин,че щял,да ме намери и бла-бла-бла!!!След което му написах,че и да ме намери,той тежи само 40кг напикан,а аз съм към 110! Само ЦСКА

  Reply

 • ааа

  22.10.2017 at 17:26

  ТОЯ БОКЛУК И МЕН МЕ ЗАПЛАШВА ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СЪМ ГО НАРЕКАЛ СЛУГА НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ.
  СЛЕД КАТО РАБОТИ В КАНАЛ 3, КАКЪВ Е?
  АЗ СЪЩО ИМАМ СКРИЙНШОТ И ГО ПРАТИХ НА ОНАЯ ОТРЕПКА БОБИ ВАКЛИНОВ , НО НИКАКВА РЕАКЦИЯ НЕМА!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *