Гриша Ганчев реши! Ето каква ще бъде съдбата на Стамен Белчев

7DNI CSKA23.10.201741010
Гриша Ганчев

След равенството във Вечното дерби всевъзможни медии започнаха да пишат, че предстои спешна среща, на която ще бъде решена съдбата на Стамен Белчев. Но ето каква самата истината.

Стамен Белчев твърдо остава засега наставник на ЦСКА, въпреки че шансовете за атака на титлата от страна на “червените” започнаха рязко да падат след трите поредни равенства, като последното бе срещу Левски във вечното дерби.

От клуба категорично отрекоха, че е имало спешна среща, на която да се решава съдбата на наставника, след като ЦСКА игра безобразно през второто полувреме в двубоя срещу “сините” и допусна изравнителния гол на Роман Прохазка. Първият във вратата на Витаутас Черняускас дойде от Давид Яблонски. За тази част от тактиката на съперника знаеше цяла България, но не и защитата на “армейците”. Николай Бодуров бе прехвърлен от топката, а Александър Барт бе зад гърба на Яблонски.

Търканията между Белчев и Станислав Манолев, които се появиха по време на мача, са били изгладени на маса в неделя по обяд. Националът реагира бясно на смяната си и дори не поздрави треньора.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *