Шеф в ЦСКА разкри каза дали армейците ще играят в Европа

7DNI CSKA23.10.201730280
Емблема,

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев гостува в студиото на „Спорно за спорта“ ден, след като „червените“ завършиха 2:2 с Левски на Националния стадион „Васил Левски“.

„ЦСКА загуби 2 точки от мача с Левски. Противнка се радваше, докато нещата при нас не бяха ОК. Ние се подведохме по техния футбол“, каза Георгиев

Той сравни поведението на Станислав Манолев със световните звезди във футбола и заяви, че ритането на скамейката не е голяма работа.

„ЦСКА гради нов отбор, това не е отбор от миналата година и ако след 2-3 равни мача да тръгнем да сменяваме треньорите, какво ще стане? Според мен напрежението върху Стамен Белчев се вкарва отвън“, посочи Георгиев.

„Стана ми жал, Левски е втория по големина отбор и не отива той да бъде управляван от фенската си маса“, така Георгиев заяви решението на „сините“ да не отпечатват емблемата на ЦСКА върху билетите и допълни „ЦСКА е достатъчно голям европейски отбор и ние няма да постъпим по този начин“, заяви Георгиев.

Какво каза административният директор на ЦСКА за емблемата, базите и автентичността на отбора, както и за конгреса на БФС – вижте във видеото.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *