72 часа след Вечното дерби! Сектор „Г“ изригна с гневна декларация

7DNI CSKA24.10.201731990
ЦСКА - Монтана, контрола, Гриша Ганчев, Иван Велчев Кюстендилеца

Ултрасите от Фен клуб Сектор „Г“ използваха своята официална Фейсбук страница, за да пуснат специална декларация.

Това се случва 72 часа след Вечното дерби. Ето какво написаха момчетата от северната трибуна:

„Приятели, за жалост броени дни след поредната ни лекция по трибуните, с отвращение ставаме свидетели на неспирната гнусна пропаганда от предателската клика на Киро Гела. Презрените нищожества, чиито връзки с г-на от Разград разобличихме заедно с екип на „Господари на ефира“ по-рано през годината, са впрегнали цялата си идеологическа немощ, усещайки, че не е далеч времето, когато ще потънат в пълно забвение.

Снимката, която ви показваме, олицетворява гнусната същност на предателите, ако все още е останал някой, който не е наясно пред кого коленичат въпросните индивиди. Може би трябва да се подскаже на пенсионирания вече певец и настоящ директор, че когато пуска рекламните си съобщения в Instagram, е добре да сменява акаунта си в efbet с този на Лудогорец 1945+3. В този ред на мисли се чудим дали господарите му не смятат, че с подобна проява на тотален непрофесионализъм и очеизваден конфликт на интереси някой от 15-те хиляди армейци по трибуните в събота или милионите в страната и по света може да преустановят ползването на услугите на „букмейкъра с най-добрите бонуси“? Освен да го проверим с един тотален бойкот на efbet, как мислите, армейци?

Пред очите ни е някаква абсурдна таблица, в която виждаме името Добрин Гьонов. Освен с това, че е отличен спринтьор и бивш фен на „Славия“, рижавият шеф на водопад не блести с нещо особено. Следващият път, като дава интервюта за лексикона на гелосания олигарх, бихме искали да чуем от него накратко историята на настоящия клуб по фехтовка на ЦСКА и дали отговаря достатъчно на жестоките критерии за автентичност, налагани така ревностно от безсрамните предателски псета. А какво ли мислят легендите на армейската фехтовка по въпроса? Така че, Гьонсурат, едва ли ще дочакаш Петриньо да те смени. „Лудогорец“ място на „Армията“ няма!

Какво да кажем за любимеца на всички поп-фолк диджеи и доскорошен шеф в туморното образувание? Низвергнатият заради далавери от управленския си пост и имащ крещяща нужда от логопед чалгар най-безсрамно се радваше на изравнителния говежди гол в събота. За нас това деяние е равносилно на едно от най-тежките предателства, на които някой, стъпвал в домакинските сектори на Храма, е способен. Прошка или милост за такива неща няма, нито някога ще има. Да е жив и здрав татко да купува коли и да плаща салфетките в Студентски град. Пускай и Преслава, сещате се кой черпи.

Разберете, отрепки, хаштаговете и купените виетнамски и камбоджански харесвания в социалните мрежи никога няма да ви направят нещо повече от селски сбирщайн с 30 човека публика. Можете да бъдете правоприемник само и единствено на Юда, Брут или Поп Кръстьо ако някъде има отбори, кръстени на тези презрени от историята лица. От самото си зачеване вие сте просто лабораторен експеримент на един самозабравил се олигарх. Докато му харесва, ще ви има и вас. В момента, в който станете ненужни, ще бъдете изхвърлени като използван кондом в кофата за боклук. И тогава капакът на коша за смет ще затворим ние. Плюейки върху вас с презрение.

Армията е нашият дом и в него ще бъдат и нашите деца!
И както казват най-новите ви приятелки…
СВИКВАЙТЕ!“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *