Белчев отсече: Настроението в съблекалнята е много добро

7DNI CSKA24.10.20173990
ЦСКА - Ботев Враца, Стамен Белчев

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев призна, че въпреки победата с 3:1 над Ботев Враца в 1/8-финалите за Купата на България, у него има разочарование от някои футболисти.

Специалистът подчерта ясно, че той е човекът, който взима решенията кой да играе и кой – не, а тази тема не бива да се коментира от самите играчи.

„Имаше подценяване на отбора на Ботев Враца, макар че във времето след мача с Левски многократно отбелязах, че това е един тим, който до последния кръг на Втора лига имаше 8 мача без загуба. Може би още бяхме подвластни на емоциите от дербито, от което се и опасявах. Не пресирахме противника правилно и организирано. Когато не ти тръгне даден мач, много трудно се пренастройваш, докато той тече”, коментира Белчев.

„Работим в тази насока (визира тенденцията ЦСКА да допуска голове след статични положения – б.р.). И преди са ни вкарвали голове след корнери. И сега работим. За съжаление за пореден мач противникът вкарва по този начин.”

„Какво ми мина през главата при гредата на Кабов през първата част? Че трябва да вкараме 3 гола, че трябва на всяка цена да продължим. За съжаление, съм разочарован от някои футболисти. Няма сега да коментирам, оставям го за съблекалнята.”

„Най-нормалното е да не питате футболистите защо не играят. Мен трябва да питате, това са въпроси към мен. Нормално е даден играч да се сърди, когато бъде сменен. Не е само Манолев. Нещата ги решавам аз, аз нося отговорността и въпросите трябва да са към мене. Това, което се изписа и го вкараха в устата на Манолев, не е точно това, което трябва да е. Микроклиматът в съблекалнята е много добър, на някои хора им се иска да не е така.”

„На футболистите работата е да тренират и да играят, а не да коментират странични неща и такива от съблекалнята. Няма какво повече да коментирам”, завърши Белчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *