Красен Кралев каза кое ще бъде най-важното изискване в конкурса за базите

7DNI CSKA25.10.201710730
българска армия

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев коментира една от най-наболелите футболни теми и у нас – базите на фалиралото дружество “ПФК ЦСКА АД”.

Той разкри, че на своя отговорност не показва договора между Спортното министерство и ръководството на отбора, който в момента използва стадион “Българска армия” и базата в Панчарево. Кралев не желае споразумението да става публично достояние, тъй като, по думите му, това би предизвикало скандал.

В момента сме на финала на пускането на конкурса. Аз имам най-голямо желание от всички този въпрос да приключи, защото всяко мое публично събитие приключва с този въпрос. Надявам се, че ще приключи успешно. За нас е важно феновете да бъдат доволни и да знаят, че сме се отнесли справедливо и сме спазили закона. Да дадем базите на ЦСКА, бе единственото правилно решение миналата година, коментира Кралев пред Спортал.

“Този, който иска да вземе базите, ще трябва да предостави банкови гаранции, че ще работи за подобряването им”, допълни още министър Кралев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *