ЦСКА представи новия си спонсор

7DNI CSKA27.10.20176530
ЦСКА, Пресконференция, Антон Недялков, Пламен Марков, Димитър Пенев

От днес за здравето на футболистите от представителния тим и на тези от школата на ЦСКА ще се грижат едни от най-добрите лекари в България, след като клубът и Аджибадем Сити Клиник подписаха договор за партньорство.

Аджибадем Сити Клиник притежава 4 болници с над 750 легла и 5 медицински центъра и има над 2 500 служители, 900 от които са доктори – водещи експерти в техните области, съобщават от официалният сайт на „червените“.

„За нас е чест, че такава сериозна компания като Аджибадем Сити Клиник става наш партньор в съвместната дейност през този сезон. Колкото повече именити компании стават наши партньори, токова по-добре за нашия клуб. Надяваме се, че с представянето на нашия отбор през този сезон ще помогнем за популяризиране на тяхното име в България. Вярвам, че партньорството ще продължи за по-дълъг период от време. Те ще се убедят, че ЦСКА е една много сериозна марка, която ще бъде полезна и за тяхната компания“, заяви спортният директор на ЦСКА Пламен Марков.

„От името на най-голямата компания за здравеопазване в България Аджибадем Сити Клиник искам да споделя, че за нас е чест днес да обявим нашето партньорство с един от най-обичаните клубове в страната – ЦСКА. Ние ще разчитаме на отбора на ЦСКА да бъде наш посланик в борбата за по-доброто здраве и качествена медицинска грижа за българските граждани. От своя страна състезателите на ЦСКА могат да са спокойни, че са в добри ръце, що се отнася до перфектни медицински грижи в своята подготовка за блестящи спортни постижения и много победи“, сподели Ангел Ангелов – съосновател и изпълнителен директор на Аджибадем Сити Клиник.

„Още по времето, когато бях треньор в ЦСКА, имахме контакти с клиниката, но вече всичко е по-професионално и състезателите наистина имат нужда от подобна грижа“, разкри почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев.

„Радвам се, че вече сме партньори с Аджибадем Сити Клиник, но се надявам да имаме по-малко поводи да посещаваме болницата“, заяви Антон Недялков.

Аджибадем Сити Клиник е най-голямата здравна група с водещи пазарни позиции в България. Част е от глобалната здравна група IHH Healthcare Berhad (IHH). IHH е лидер в интегрираните здравни дейности и свързани услуги и е втората най-голяма публична световна компания за здравни грижи. Аджибадем Сити Клиник обединява лидерите в частното здравеопазване в България – Аджибадем Сити Клиник Токуда Болница, Аджибадем Сити Клиник Сърдечно-съдов център и Онкологичен център, Аджибадем Сити Клиник Кардиохирургична Болница в Бургас и Аджибадем Сити Клиник Медицински Център във Варна.

Групата предлага уникални за България технологични и медицински услуги. Част от здравната група са единствените 3 болници в България, акредитирани по Joint Commission International (JCI) за най-високите стандарти на качество и безопасност.

Здравната верига е призната за своите технологии и оборудване от последно поколение, уникалните за страната медицински услуги и иновативни методи за диагностика, лечение и профилактика, лечение на спешни медицински състояния и здравна грижа в почти всички медицински направления.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *