Димитър Пенев: Шансовете за титлата са равни

7DNI CSKA27.10.20172000
ЦСКА, Пресконференция, Димитър Пенев

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев похвали ръководството за положението усилия и за развитието на клуба.

Треньор №1 на България за ХХ век бе запитан какво очаква от предстоящото след седмица дерби с Лудогорец и отговори в типичен стил.

„Трябва да поискам разрешение от ръководството на Лудогорец, за да говоря за тях. Според мен те също правят грешки, а и имат допълнително международни мачове. Това трябва да се знае най-вече от нашите състезатели. Ние обаче трябва да гледаме себе си и да бъдем точни, когато идват съперниците, намиращи се пред нас в класирането – да показваме добра и организирана игра.“

„ЦСКА върви по правилния път и е единствен в историята. Трябва да си гледаме нашия коридор, в който историята е богата. Шансовете за титлата са равни. Всички знаем, че не е лесно, но ръководството на ЦСКА мисли в правилна посока. Има още много мачове”, посочи Пенев, който присъства на представянето на нов клубен спонсор от „червените”, редом с национала Антон Недялков.

„Надявам се да имаме по-малко контузии, защото не е приятно да се ходи в болницата, но се радвам, че ще имаме за партньори такава голяма клиника като Аджибадем”, коментира крайният бранител на ЦСКА и също бе попитан какво очаква от дербито с Лудогорец.

„Сега имаме мач със Славия и мислим първо за този мач. После вече ще дойде и срещата с Лудогорец. Те са добър отбор, но се надявам да победим.”

„Всеки отбор има спадове, не можеш да печелиш всеки мач. Нормално е да има спадове и ремита, това за мен не е криза, лошото е, че се получиха в последователни срещи тези равенства.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *