Шеф на ЦСКА разкри истината около скандала на Панчарево

7DNI CSKA30.10.201720490
ЦСКА - Монтана, контрола, Гриша Ганчев, Стефан Яръмов

Шефът на школата на ЦСКА – Стефан Яръмов разясни всичко относно инцидента с юношите на Ботев Пловдив след срещата между двата тима на базата в Панчерево.

Г-н Яръмов, кажете какво стана след мача ЦСКА – Ботев?

“След срещата единственото, което попитах главния съдия бе: Защо не свири това което вижда? Става дума за едно нарушение в самия край на мача, което според мен той не отсъди правилно. Казах му: ние ти създаваме перфектни условия, а как би се чувствал ако 200 от най-крайните ни фенове са ти над главата и си под напрежение?. Това е, нито съм го заплашвал, нито каквото и да е било друго. Аз съм над 20 години във футбола и никога не съм позволил фен да удари футболист, треньор, родител или съдия”.

Вярно ли е, че сте влязъл в съблкалнията на Ботев след като децата пеели обидни песни за ЦСКА?

“Да, влезнах и направих забележка да не пеят, защото това което пеят не е вярно и може някой да се подразни и да се стигне до инцидент. Пред съблекалнията се видях с техния треньор и на него му казах същото. Миналата година ги бихме в Пловдив, но никой от моите деца не е пял дали са Ботев или не са Ботев, за да не ги дразним, както и на Герена, когато сме побеждавали Левски съм казал да няма дразнене към противника, като се приберем в Панчерево можем да пеем колкото си искаме”.

Как реагира треньорът Ботев?

“Чрез вас искам да му благодаря, защото той веднага влезе вътре, направи им забележка и те млъкнаха. Ботев са по-добри от нас, заслужено ни победиха, но това да дразнят противника не е правилно”.

Защо тогава така се изписа в пресата, че сте заплашвали?

“Нямам представа, може да попитате Иван Цветанов, който шеф на школата на Ботев дали това което казвам е вярно, завърши Яръмов пред репортера на Liveport”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *