Огромна чест! Сравниха Каранга с играч струва 17,5 млн. евро

7DNI CSKA10.11.201713430
Заснемане

Съотборникът на Фернандо Каранга в ЦСКА – Рубен Пинто, вдигна още повече акциите на бразилския голаджия в своята родина.

Португалският халф говори пред местно издание, в което сравни кариоката не с кого да е, а с една от легендите на Бенфика – Оскар Кардосо.

Вчера се появи информация, че грандът от Лисабон е набелязал тарана на ЦСКА и в офисите на „Българска армия“ вече е пристигнала оферта на стойност 7 милиона евро. Това е и причината юношата на Бенфика Пинто да бъде потърсен за мнение.

„Каранга много прилича на Оскар Кардосо. Той е нападател, който може много да помогне на Бенфика. В момента отборът няма играч, който да прави разликата в завършващата фаза. Фернандо помага много и при пресирането на съперника, когато трябва да си върнем притежанието на топката. Най-силното му качество обаче е играта във въздуха. Печели почти всички единоборства, играе добре с гръб към вратата и труден за опазване от защитата. 14-те му гола в 16 мача са отлично постижение за всеки нападател“, споделя Рубен Пинто.

През 2012 година, когато е пика на кариерата на Кардосо, той е оценяван 17,5 млн. евро. Моментната цена на Оскар е 1 млн. евро.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *