ЦСКА скоро показва нова голяма придобивка

7DNI CSKA11.11.201735020
Гриша Ганчев, Стойчо Стоилов

ЦСКА е в неоспорим подем във всяко едно отношение през последните две години.

Това не може да бъде отречено дори от най-големите критици на “червените”. Ето, че и нова голяма придобивка е на път да бъде напълно готова.

ЦСКА ще може да използва новоизградения трети терен в Панчарево още през следващата седмица, пише „Тема Спорт“.

Покритието бе изцяло завършено преди месеци, като вече е достатъчно слегнало и се намира в перфектно състояние. През уикенда или най-късно в понеделник се очаква да пристигнат и вратите за новия терен. Веднага след като те бъдат поставени, ще започнат и занимания на него.

Това сериозно ще облекчи другите две игрища, които трябва да поемат тренировки на представителния отбор, както и официални мачове на 3 набора в школата. Голямото натоварване наложи освежаване на основния терен в Панчарево. ЦСКА обаче все още няма как да използва базата си край София за лагери преди двубоите в столицата поради липсата на обособено място за хранене на играчите. Иначе бунгалата са напълно готови.

Треньорският щаб на армейците пък реши да отмени двуразовите тренировки в паузата на първенството. От вчера вече се провежда само по едно занимание – сутрин, като разликата е, че то е с по-голяма продължителност от обичайното.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *