Звезда на ЦСКА: Това, че не играем в Европа не ни демотивира по никакъв начин

7DNI CSKA13.11.20176550
Лудогорец - ЦСКА, Тиаго Родригес

“Рано е да говорим за титла”, обяви футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес при награждаването си за играч на месец октомври в традиционната анкета на Пресклуб България.

Той се разписа два пъти срещу Левски за равенството 2:2, донесе победата над Славия с 1:0 и даде асистенция на Фернандо Каранга за изравнителното попадение срещу Лудогорец в мача, който „червените“ впоследствие спечелиха.

“Благодаря на тези, които са гласували за мен. Продължаваме да работим за следващите награди. Чувствам се много добре. За мен са важни тези награди, защото журналистите и треньорите оценяват работа ми. Моята работа е да помагам на съотборниците си. Правя го много добре и това ме радва. Надявам се да продължа по същия начин.

Тригодишното наказание не е нещо, което да ни демотивира. Ние сме фокусирани върху първенството. Това, върху което работим, е да победим в следващия мач срещу Ботев. В миналия успяхме бързо да им вкараме няколко гола. Гледаме на този отбор като един от доста добрите в България. Важно да продължим да си вършим работата, да успяваме да победим и да уважаваме съперниците“, допълни Тиаго.

„Трябва да гледаме нашата работа. И Лудогорец, и ние ще губим точки. Важното е накрая ние да сме победители. Първенството на България е малко по-контактно от португалското. Но се адаптирах бързо и нещата вървят, както трябва“, сподели още португалецът по темата за титлата и аклиматизацията си към битките в Първа лига.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *