Нов голям проблем пред ръководството на ЦСКА

7DNI CSKA13.11.201720820
Емблема,

Нов голям проблем се появи пред ръководството на ЦСКА.

Волейболен клуб ЦСКА вече не ползва зала „Армеец“.

Това съобщиха спонсорът на „червените“ Мариан Колев и треньорът Александър Попов.

„Загубихме зала „Армеец“ по начин, по който не ни се искаше. Не можем да провеждаме занимания там, от което страда страшно много работата ни. Имаме надежди за бъдещето“, заяви Александър Попов на пресконференция.

„Една от причините доброволно да я освободим, въпреки че ни беше предложена за още една година, е, че в хода на разговорите стана ясно, че на мястото на „Армеец“ може да бъде построена чисто нова зала на ЦСКА с капацитет 3000 души“, обясни Мариан Колев.

„Имаме разработен идеен проект. Срещахме се няколко срещи с ръководството на „София Тех Парк“, както и със заместник-министри на икономиката. Мислехме, че почти всичко е уговорено. Трябваше да се проведе конкурс. Тогава за пореден път се смени ръководството на „София Тех Парк“, отидохме на среща с новото ръководство и се оказа, че на това място, на което е зала „Армеец“, не може да направим зала. Предложиха ни алтернативно място, което никак не е лошо, но това ни загуби 6 месеца“, добави Мариан Колев.

„Трябва отново да започнем преговори, проектът трябва да е различен и ако в най-скоро време, месец-два, не финализираме, ще търсим други парцели. Инвестицията е малко по-голяма от тази, която обявиха колегите от Левски. Единственото, което остава, е да намерим парцела“, каза още той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *