Новото попълнение на ЦСКА кацна в София! Първите му думи зарадваха феновете

7DNI CSKA18.11.20177590
ЦСКА, Роланд Алберг

Новото попълнение на ЦСКА Роланд Алберг не скри, че има сериозни амбиции, включващи спечелване на титлата в Първа лига.

При пристигането си в София, холандецът сподели, че е щастлив от трансфера си на „Армията“ и добави, че е в добро кондиционно състояние.

„Честно казано ЦСКА ме следи от доста време. Щастлив съм, че вече всичко е официално финализирано. Щастлив съм, че съм тук. Искам да спечеля шампионата тази година“, започна Алберг.

„Аз исках да се върна в Европа, а те ми дадоха тази възможност. Щастлив съм. Знам много добри неща за клуба. Треньорът е добър, феновете са прекрасни, затова съм щастлив и искам да спечеля титлата“, допълни холандецът.

„Говорих с Мисиджан от Лудогорец, каза ми, че ЦСКА е добър клуб. Мисля, че ЦСКА може да спечели шампионата“.

„Аз казах на Мисиджан, че Лудогорец ще има сериозни затруднения да вземе титлата, защото тази година това ще стори ЦСКА“.

Запитан за впечатленията му от новия му клуб, Алберг обясни: „Играят добър футбол, имат страхотни фенове. Трябва да работим усърдно всеки ден, аз започвам тренировки в края на седмицата“.

Що се касае до несигурността около участието на „червените“ в европейските клубни турнири, Алберг сподели: „Има много истории. Но първо трябва да се класираме за Шампионата лига. Надявам се да играем в турнира на богатите“

„В САЩ шампионатът свърши наскоро, така че съм в добро състояние. Готов съм за игра“.

„Не съм имал проблеми с никого от предишния ми клуб“, каза за финал офанзивният футболист пред Диема.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *