Бургас почервеня! Откриха най-новия фен клуб на ЦСКА

7DNI CSKA19.11.201712980
4

Най- успешният и велик български клуб ЦСКА, се сдоби с още един фен клуб.

Той се намира в Бургас и се казва “Перспектива”. От много години се знае,че морският град е “червен”. Правени са за целта различни обществени допитвания при които “червените” надделяват.

С откриването на този клуб се доказва, че в армейските среди няма отстъпление, дори напротив. Доказателство за това са близо 30- те хил.души на дербито между ЦСКА и Левски. Толкова зрители не бяха ходили на националния стадион от 1997 година.

“ЦСКА е любов, ЦСКА е кауза, ЦСКА е начин на живот. През последните 25-30 години се изредиха много политици,които искаха да унищожат този клуб, но това не се случи заради своите верни фенове. Ние си обичаме отбора и никога няма да го изоставим. Имаме фен клубове в цял свят. Англия, Германия, Италия, САЩ.

Другият клуб в “синьо”,никога няма да се радва на такава признателност. В този фен клуб се открояват хора от най-различни професии. Има такива,които през деня са с риза и панталон,но в деня на мача слагат спортния екип с обичаната червена звезда и подкрепят отбора си. Няма наркодилъри и наркомани, само интелигентни хора” – коментира един от лидерите на “Перспектива”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *