Шефовете на ЦСКА се ядосаха, и направиха скандални разкрития за свой бивш играч

7DNI CSKA20.11.201720120
ЦСКА - Монтана, контрола, Гриша Ганчев

През последните месеци доста често бившия играч на ЦСКА – Петрус Бумал атакува “червените” чрез интервюта за различни чуждестранни медии.

Това явно е ядосало шефовете на “армейците”, които публикуваха специално съобщение, в което разкриват истината около сагата с камерунския полузащитник.

Ето цялото съобщение, което беше публикувано в официалният сайт на “червените:

“Армейци,

поради зачестилите атаки от страна на бившия футболист на ЦСКА Петрус Бумал, ръководството е длъжно да внесе следните уточнения.

Досега запазвахме добрия тон в желанието си да не накърняваме неговото достойнство и не отговаряхме на некоректните му атаки. Истината обаче е следната:

ЦСКА не пожела да активира клаузата му за продължаване на договора заради хроничната контузия на глезена, която нерядко го принуждаваше да пропуска тренировки или да бъде сменян принудително по време на срещите.

И ако това е основателна причина, то другата е направо за съд. Имахме достоверна информация, че футболистът е имал нерегламентирани контакти с разни субекти, касаещи изхода и феърплея на някои наши важни мачове. Разбирайте го както искате, но ние бяхме крайно разочаровани от действията му и именно това повлия да не подновим договора, макар документално да бяхме изрядни.

Относно приказките за условията по българските стадиони сме съгласни, че не всичко е наред, но нека той си припомни първо къде и как тренират сънародниците му от Камерун, които, да ни извинява, но те няма как да са критерий и пример за нас.

От ръководството”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *