А вие знаете ли, че те са от ЦСКА? Вижте най-известните „червени“ фенки в държавата

7DNI CSKA23.11.201719860
Емблема,

За някои фенове се казва, че носят емблемата на любимия си клуб не върху фланелката, а в сърцето си.

Това важи с пълна сила за привържениците на ЦСКА.

В този материал ще ви покажем някои от най-известните фенки на “червените”.

Започваме с Ваня Пенева. Тя е носителка на титлата “Мис България” за 2011 година. Въпреки натовареното си ежедневие, чаровната брюнетка посещава спортни събития. Макар и не толкова често, тя може да бъде забелязана на стадиона.

Ваня има и фотосесия с екип на 31-кратните шампиони на България. Тя е направена преди години, а мястото за снимките е стадион “Българска Армия”.

Петрова има и любопитна случка с вече бившия нападател на ЦСКА Спас Делев. Тогава красавицата успява да се добере до него след края мач срещу Литекс. Тя го причаква, като веднага след мача слиза на пистата. Молбата й тогава е за фланелката на Делев. Тази молба остава неудовлетворена, а след случката миската признава, че е искала фланелката за свой роднина.

Продължаваме с първия талисман на националния ни отбор по футбол Тереза Райкова. Брюнетката носеше короната за “Мис национален отбор” от 2012 до 2014 година.

Райкова има заснета секси фотосесия с различни екипи на ЦСКА преди години, която беше приковала вниманието на феновете.

Ред е на Вероника Стефанова. Тя е печелила титлите “Мис Автомобилизъм” и “Мис Туризъм Европа”. Вероника е активна фенка на “червените”, и не веднъж се е снимала във фотосесии и видео материали свързани с ЦСКА.

Първият, която я води на мач на ЦСКА преди много години, е баща й. Спомня си, че тогава “червените” побеждават, а това което я впечатлява е страстта, с която агитката е подкрепяла отбора.

От тогава Стефанова почти не пропуска мач на “Армията”, и се надява скоро “армейците” да спечелят така мечтаната 32-а шампионска титла.

Петя Димитрова е една от най-разпознаваемите “червени” фенки в момента. Заради нейната красота тя не може да остане дълго незабелязана. Това е и причината да приковава обективите на фотографите, когато се появи на “Армията”.

Брюнетката стана популярно лице след, като направи няколко фотосесии с “червения” екип. От личните си профили в социалните мрежи тя доста често пуск горещи кадри.

Габриела Радославова също е една от главозамайващите привърженички на ЦСКА. Блондинката която е известна със своите изяви в различни телевизии, може да се похвали с какви ли не артикули и сувенири на своя клуб.

Габи е публикувала и доста секси снимки с “армейски” артикули. Единия случай беше на връх рождения ден на ЦСКА.

Завършваме обзора на най-красивите “червени” фенки със Славена Вътова.

Брюнетката запалено симпатизира на “армейската” чета. Тя е изявена футболна фенка, която доскоро можеше да бъде забелязана на стадиона.

Откакто Славена е по-заета, тя не посещава толкова често стадиона, но е категорична, че винаги ще бъде от ЦСКА.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *