Нападател на ЦСКА май изигра последния си мач за “червените”

7DNI CSKA26.11.201720231
ЦСКА - Марица, контрола, Милчо Ангелов, Кевин Кубемба

Нападателят Милчо Ангелов може би приключи с престоя си в ЦСКА.

Треньорът Стамен Белчев обяви, че младокът е бил изгонен по време на тренировка заради лоша дисциплина и не възнамерява да разчита на него до края на годината. Може да се предположи, че Милчо ще се раздели с армейците през зимата, като или ще премине под наем, или ще бъде трансфериран, пише „Тема спорт“.

Ангелов така и не успя да се наложи в състава, като 22-годишният нападател има само 3 участия този сезон и 46 минути. През миналия шампионат пък записа 10 мача и 4 гола за 281 минути в Първа лига. Кариерата на Ангелов стартира в Черноморец през 2013 г. под ръководството на Димитър Димитров-Херо, след което премина и през Литекс, но той и там не се наложи като основен футболист.

коментар

  • Иван Иванов

    26.11.2017 at 19:42

    Според мен Милчо Ангелов е с класи над Кубенба. Срещу Ботев, като го гледах (Кубенба), се чудих да плача или да се смея. За мен е най- добре Белчев да си ходи с Меркадо и Кубенба. Моите уважения към Белчев, но от него не съм видял нищо различно, с нищо не изненадва противника. Кулма е много по техничен от Меркадо.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *