След боя в Пловдив: ЦСКА – Септември без публика! Помиярите на Домуса от “Диема” искат без публика на “Армията” и срещу Берое и Разград

7 Dni CSKA26.11.201754421
Локомотив Пловдив - ЦСКА, фенове, бой

ЦСКА ще бъде наказан с лишаване от домакинство за една среща, заради нахлуването на публиката на мача с Локомотив в Пловдив. Толкова отнесоха и “подуенци”, когато направиха същото преди време на мач с “армейците”.

Публиката на ЦСКА нахлу на пистата, след като бе провокирана от представители на домакините. Тя обаче бе само на пистата и не е влизала на терена.

Затова буди недоумение опитът на проститутките на Домуса от “Диема” да изкарат наказание на ЦСКА от 3 мача. Може би, защото така ще се облагодетелства бизнес-партньорът им от Делиормана. След двубоя със Септември, ЦСКА има още две домакинства до края на годината – на Берое за първенството и на Лудогорец за купата.

Първо коментиращият Илиян Енев нагнети напрежението, приписвайки всичко на агитката на ЦСКА. Той и през цялото време коментираше така, сякаш е на щат в Делиормана.

Лепената коса в студиото обаче – Гено Даскалов, направо счупи глупомера. Той “разкри”, че част от феновете на ЦСКА като тичали, минали през корнера, което е част от терена и това може да се нахлува като тълкуване, което да донесе 3 мача наказание!?

коментар

  • IvoStoyanov

    30.11.2017 at 21:23

    В Диема Екстра работят гнусни подлоги на гелосания крадец. Особено онова курве Илиян Енев. Няма мач, в който да не оплюе ЦСКА и да криви истината винаги срещу ЦСКА. Дори неутрални зрители, с които съм гледал мачове с неговите коментари се дивят на тенденцизните му антиармейски коментари.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *