Вижте руския бабаит, който започна мелето на “Лаута” и какво му причини Сектор Г (ВИДЕО + СНИМКИ)

7DNI CSKA26.11.201790040
Локомотив Пловдив - ЦСКА, фенове, бой

Грозни сцени примесени с масов бой между част от феновете на Локомотив (Пд) и ЦСКА белязаха срещата от 17-ия кръг на Първа лига на „Лаута“ този следобед.

TribunaPlovdiv.bg разкри причината за боя между агитките на двата тима! Запознати казаха пред нашата медия, че в основата на събитията стоят двама руски журналисти, присъствали на двубоя. По непотвърдена информация става дума представители на руската ТВ „Около Футбола“.

Около 40-та минута на срещата двете лица са слезли на пистата пред сектора за гости, като на момента служебните лица от частната охранителна фирма са им пресекли достъпа дотам. Те обаче са показали своите журналистически карти и са били оставени на пистата.

След което единият от тях се е доближил до сектора на феновете на ЦСКА и е провокирал „армейците“ с жестове. В същото време малка част от феновете в централния сектор на „Лаута“ са слезли до огражденията и също са провокирали отсрещната агитка.
Секунди след това разярените привърженици на „армейците“ бутнаха оградата на своя сектор и след това нахлуха на пистата. В същия момент феновете на Локомотив (Пд) са избегнали огражденията на Трибуна „Бесика“, а малко след това влязоха в ръкопашен бой с тези на „червените“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *