Ексклузивно! Стойчо Стоилов разкри нещо изключително важно след мача на “Лаута”

7DNI CSKA27.11.201750421
Локомотив Пловдив - ЦСКА, фенове, бой

Един от силните хора в екипа на Гриша Ганчев – Стойчо Стоилов, разкри предупреждаван ли е ЦСКА преди гостуването в Пловдив от БФС.

Както е известно, в медиите се появиха информации, че БФС е предупредило “армейците” в петък, че предстои голямо наказание на клуба заради феновете.

“Аз не знам клубът да е предупреждаван. А и защо? Всяка седмица ни глобяват, понякога зверски. Какви проблеми е имало в последните мачове на ЦСКА с публиката, че да ни предупреждават”, чуди Стойчо Стоилов.

Той е категоричен, че случилото се в Пловдив е подготвяна провокация, за която ЦСКА няма вина.

“Докарали от чужбина някакви хора да ходят да дразнят феновете ни. Извинявайте, но всеки, който ходи да дразни лъва в клетката му, рискува да има после проблеми”, категоричен е знаменитият халф.

Според него няма как двубоят за купата ЦСКА – Лудогорец да е при закрити врати. Това е третото домакинство на “армейците” след гостуването на “Лаута”.

“Максималното наказание за влизането на привържениците ни е един мач! Двубоят се доигра, през втората част всичко беше наред. Няма точка от правилника, по която да изгонят феновете ни от стадиона за мача с делиорманци”, завърши Стоилов.

коментар

  • Bonka Tsokova

    27.11.2017 at 11:58

    Стоилов, не наливай вода в мелницата на тези разпищолили се т.нар.фенове. Вместо да ги извикате на червеното килимче и да ги предупредите, че не трябва да се поддават на провокации и е крайно време да спрат с хулиганските си прояви на стадиона, вие ставате предпоставка все по-малко фенове да ходят на мачове, именно заради тези хулигани. Това ли е начина да подкрепяш любимия си отбор? Прав си за заканите на БФС, но вие им давате аргументи да го направят.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *