Сектор „Г“ със специална декларация до всички фенове след ексцесиите в Пловдив

7DNI CSKA27.11.201725930
Локомотив Пловдив - ЦСКА, фенове, бой

Фен клуб Сектор „Г“ използваха своята официална Фейсбук страница, за да отправят специално съобщение до всички фенове на „червените“.

В съобщението си ултрасите коментират последиците след ексцесиите в Пловдив.

Ето цялото съобщение на северната трибуна:

“Приятели, както вече всички сте разбрали, следващите две домакинства на любимия ни клуб ще се играят пред празни трибуни. В този ред на мисли припомняме на всички, че кампанията ни за мача със заптиетата на Киро Гела продължава. Няма да имате възможност да дарявате в урните ни, за това ви приканваме за активизация по нашата сметка и пейпал акаунт, както и припомняме, че със закупуването на артикулите ни от фен магазина, подпомагате също нашата подготовка.

И не на последно място искаме да изясним и нещо жизненоважно. Който си е мислел, че ударите срещу нас ще са леки, се е объркал жестоко в сметките си. Особено след звучния футболен шамар в Разград, който нанесохме на комплексирания господин, играта съвсем загрубя. Освен палачите-съдии, които Перуката изпраща на всеки един наш мач, виждаме вече и съвсем целенасочени провокации и организирани “акции”, целящи единствено и само дискредитирането и очерняването на Сектор “Г” и обединената червена общност. Всичко това с любезното съдействие на услужливите на определени олигархични кръгове медии.

Какво значи това? Много просто – враговете ни се страхуват. Изплашени са от единството, волята и силата на армейския дух. От многобройната червена армия, която въпреки всичко, е навсякъде със своя любим клуб. Страхуват се от нашата любов. И с право!

Нито крачка назад, момчета и момичета, тепърва ще им дадем повод да треперят!

14.12. – ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!
Отдавна не е просто футбол!

Защото ЦСКА е нашият живот!”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *